TOBB tarafından düzenlenen 20. TKG programı üyesi Sakhyb Abdullayev  28 Kasım 2016 tarihinde başkent  Kiev'de düzenlenen "Türkiye-Ukrayna Tarım İş Forumu"na katılmıştı.

20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Sakhyb Abdullayev Ukrayna'nın Kherson şehriinde yaşamaktadır. Tarımsal üretim yapan, tarım ürünleri ihracatı yapan şirkette üst düzey yöneticidir. TUID - Türk Ukrayna İşadamları Derneği üyesidir.

Sakhyb Abdullayev'in Türkiye-Ukrayna Tarım İş Forumu'na katılımının TKG web sayfasındaki haberine  bu linkten ulaşılmaktadır.

21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Ukrayna'dan katılan Anatolii Rybchuk (sağda), 28 Kasım 2016 tarihinde  düzenlenen "Türkiye-Ukrayna Tarım İş Forumu"nda TOBB Murahhas Üyesi ve Ankara Ticaret Borsası Başkanı  Faik Yavuz (solda) ile  tanışmıştı.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 28 Nisan -11 Mayıs 2019 tarihleri arasında düzenlenen 21. TKG programı katılımcısı Anatoli Rybchuk  (solda),  kuruyemiş üretimi ve toptan ticareti yapan,  emlak projeleri geliştiren, yatırım danışmanlığı yapan şirket sahibidir. Aynı zamanda Ukrayna ve Türkiye Dostluk ve İşbirliği Derneği Başkanıdır. Türkiye Ukrayna İşadamları Derneği TUİD  Vinnitsa bölgesi temsilcisidir.

Anatoli Rybchuk'un Türkiye-Ukrayna Tarım İş Forumu'na katılımının TKG web sayfasındaki haberine  bu linkten ulaşılmaktadır.

Bu fotoğraflar bize dünyanın ne denli küçük olduğunu ve tesadüflerin yaşamdaki önemine işaret etmektedir. 20. TKG programı üyesi  Sakhyb Abdullayev ve 21. TKG programı üyesi Anatoli Rybchuk Türkiye Ukrayna Tarım İş Forumu sırasında muhtemelen tanışmıyorlardı ve henüz Türkçe Konuşan Girişimciler Programlarına katılmamışlardı.