21. TKG programına Ukrayna'dan katılan  ANATOLII RYBCHUK (sağda), 28 Kasım 2016 tarihinde başkent  Kiev'de düzenlenen "Türkiye-Ukrayna Tarım İş Forumu"nda TOBB Murahhas Üyesi FAİK YAVUZ (solda) ile  tanışmıştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 28 Nisan -11 Mayıs 2019 tarihleri arasında düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı ANATOLII RYBCHUK (solda),  kuruyemiş üretimi ve toptan ticareti yapan,  emlak projeleri geliştiren, yatırım danışmanlığı yapan şirket sahibidir. Ukrayna ve Türkiye Dostluk ve İşbirliği Derneği Başkanıdır. Türkiye Ukrayna İşadamları Derneği temsilcisidir.

Türkiye Ukrayna Tarım İş Forumu'na TOBB adına katılan FAİK YAVUZ'a (sağdan 2.)  Türkiye-Ukrayna Çalışma Komitesi Başkanı ve Akhisar Ticaret Borsası Başkanı ALPER  ALHAT eşlik etti.

Türkiye ile Ukrayna arasındaki tarımsal ürün ticaretinde özel sektör temsilcilerinin karşılıklı diyalog kurmaları amacıyla düzenlenen Tarım İş Forumlarının üçüncüsü, Kiev'de gerçekleştirildi.

Forum, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş ve Ukraynalı mevkidaşı Olga Trofimtseva'nın himayelerinde, iki ülkeden 300'ün üzerinde katılımcının iştirakiyle 28 Kasım 2016 tarihinde Kiev'de düzenlendi.

Türkiye-Ukrayna Tarım İş Forumu'nda her iki ülkenin Tarım Bakanı yardımcılarının yanı sıra, Ukrayna Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Gennady Chyzikykov, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Faik Yavuz, DEİK Ukrayna Konseyi Başkanı Ruşen Çetin, Ukrayna Tarım İş Kulübü Başkanı Aleks Lisitsa'da birer konuşma gerçekleştirdi. ​

Tarım ve Orman Bakanlığı web sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere bu inkten  ulaşmak mümkündür.

Türkiye Makarna Sanayicileri Derrneği web sayfasında yayınlanan fotoğrafl habere bu linkten ulaşılmaktadır.

TOBB web sayfasında yayınlanan forum haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

28 Nisan-11 Mayıs 2019 tarihlerini kapsayan TOBB 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenmiş, programa on altı ülkeden kırk yedi katılımcı iştirak etmiştir.