Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 9. TKG programına Irak'tan katılan Sadiq KH Thamir arkadaşımızı kalp krizi nedeniyle kaybetmiş olduğumuzu üzülerek öğrendik. 

Rahmetli Sadiq KH Thamir arkadaşımızın ailesine, yakınlarına  ve başta 9. TKG üyeleri olmak üzere TKG üyelerimize başsağlığı ve sabır diliyoruz. 

Sadiq KH Thamir arkadaşımız 30 Temmuz 2018  Pazartesi günü Ankara'da TOBB ETÜ Hastanesinde anjiyo yaptırmıştı. Bu konuda TKG  web sayfasında yayınlanmakta olan habere bu linkten ulaşmak mümkündür.


TOBB tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul'da düzenlenen 9. TKG programına başkent Bağdat'tan katılan SADİQ KH THAMIR programa katıldığı dönemde genel ticaret ile uğraşmaktaydı. Bağdat Ticaret ve Sanayi Odası Birliği üyesiydi. 


Musul'da karşılaştıkları İŞİD zulmünden kaçan 9. TKG üyeleri Sadiq KH Thamir (solda) ve Mazeed Kasapoglo M.A. Azez (sağda) aileleri ile birlikte Kerkük'e uılaşmayı başardığında yardımlarına dönem arkadaşları Khalid Mayas (ortada) koşmuş ve arkadaşları ile yakından  ilgilenerek, Kerkük'te güvenli bir şekilde yaşamaları için tüm olanaklarını seferber etmişti.

Bu konuda TKG web sayfamızda yayınlanamakta olan habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.