alt

TOBB tarafından düzenlenen 9. TKG programına Irak'tan katılan SADİQ KH THAMIR  (sağda) 30 Temmuz 2018  Pazartesi günü Ankara'da TOBB ETÜ Hastanesinde anjiyo yaptırdı.

9. TKG üyesi değerli arkadaşımız SADİQ KH THAMIR'e geçmiş olsun diyor, sağlık diliyoruz.

alt

9. Türkçe Konuşan Girişimciiler Programı'na Irak'în Musul kentinden katılan MAZEED KASAPOGLO M.A. AZEZ (sağ başta) dönem arkadaşı  SADİQ KH THAMIR'in (soldan 2.) hastane işlemlerinde yardımcı oldu ve anjiyo sonrasında arkadaşına refakat etti.

TOBB tarafından Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul'da düzenlenen 9. TKG programına başkent Bağdat'tan katılan SADİQ KH THAMIR  genel ticaret ile uğraşmaktadır. Bağdat Ticaret ve Sanayi Odası Birliği üyesidir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen  9. TKG programına Musul'dan katılan MAZEED KASAPOGLO ve 20 kişilik ailesi, İŞİD işgalinden hemen sonra,  5 Mart 2015  tarihinde zor şartlarda Türkiye'ye sığınmış ve Ankara'ya yerleşmiştir.  Musul'da genel ticaretle uğraşan, Ankara'da iseTürkmen Derneğinin yardım dağıtma ekibinde görev alan arkadaşımıza kolaylıklar dileriz.