TOBB tarfından düzenlenen 22. TKG programına Kırgızistan'dan katılan Adilet Abishov Ankara'da Demonti Otel'de 26 Eylül 2021 Pazar akşamı düğün yemeği düzenleyerek, güzel eşi Medine'yi başkentte yaşayan dostları ile tanıştırdı.   

22. TKG programı katılımcısı Adilet Abishov başkent Bişkek'te 6 Mart 2021 tarihinde yapılan düğünle evlenmişti. Bu düğün hakkında  TKG web sayfamızda yayınlanmakta olan habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Ancak arkadaşları ve dostlarının talebini değerlendirerek, Ankara'da bir düğün yemeği yapmaya karar verdi.

Demonti Otelde düzenlenen düğün yemeğine  eşleri ve çocukları ile birlikte katılan okul arkadaşları, dostları, Kırgızistan Büyüklelçiliği çalışanları  Adilet Abishov' ve eşini kutladı. 

Adilet Abishov  Bürkütt adlı aile şirketinin ortağı ve üst düzey yöneticisidir. Şirket turizm sektöründe faaliyet göstermekte, uçak bileti ve seyahat organizasyonları yapmaktadır. Şirket ayrıca Türkiye ve Kırgızistan arasında ithalat ve ihracat yapmakta, uçak ve karayolu taşımacılığı sektöründe faaliyet göstermektedir. Bir yıl önce büyük bir market açarak, perakende sektöründe de varlık göstermiştir.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 17-30 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara, Isparta, Burdur, Antalya ve İstanbul'da düzenlenen 22. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na on dokuz ülkeden kırk dokuz katılımcı iştirak etmiştir.