TOBB tarafından düzenlenen 22. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kırgızistan'dan katılan  dönem arkadaşları Adilet Abishov'un düğün törenine eşleri ile birlikte katılarak, kutlama dileklerini sundular ve güzel bir dayanışma örneği gösterdiler. 

Değerli arkadaşımız Adilet Abishov'u ve eşini kutluyor ve mutluluk diliyoruz. 

Adilet Abishov (sağdan 3.) Bürkütt adlı aile şirketinin ortağı ve üst düzey yöneticisidir. Şirket turizm sektöründe faaliyet göstermekte, uçak bileti ve seyahat organizasyonları yapmaktadır. Şirket ayrıca Türkiye ve Kırgızistan arasında ithalat ve ihracat yapmakta, uçak ve karayolu taşımacılığı sektöründe faaliyet göstermektedir. Bir yıl önce büyük bir market açarak, perakende sektöründe de varlık göstermiştir.

Kırgızistan 22. TKG grubu  üyelerinin eşleri düğün vesilesiyle bir araya gelerek tanışmış oldular.   TKG arkadaşlığının kısa sürede aile dostluklarına dönüşmesini diliyoruz.

Talantbek Matkerim Uulu (sağ başta) UBS Transit A.Ş. şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Lojistik ve taşıma sektöründe faaliyet göstermektedir. Kırgızistan Cumhuriyeti Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Şirketleri Birliği’nde Transport ve lojistik biriminin de yöneticisidir. Kırgız Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. 

Adilet Kadyrakunov (sol başta) uluslararası piyasada şirketler için her seviyede eleman temin eden bir insan kaynakları firması olan İnfo Group’ta üst düzey yöneticidir. Şirket eleman temini konusunda Türk şirketleri ile yoğun olarak çalışmaktadır. Ayrıca, Özel İstihdam Büroları Derneği Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Zamirbek Ashirbaev  (soldan 2.), tarımsal üretim yapan ve tarım sektöründe eğitim veren Natural Agro LLC ve Oasis Agro LLC şirketlerinde üst düzey yöneticidir.

Ernis Abdkeev  (soldan 5.) OŞ Asansör şirketinin sahibi üst düzey yöneticisidir. Şirket, yeni ve eski yüksek binalara asansör kurmakta ve bakım ve onarım hizmeti vermektedir. Ayrıca sigortacılık sektöründe faaliyet göstermektedir. 

Ruslan Sydykov (solda) Agro Mekanik LLC şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. A New Holland ve Case markalarının Kırgızistan ve Tacikistan genel bayisidir. Alpler ve Agromaster tarım ekipmanları markalarının Kırgızistan temsilcisidir. Tarım makineleri ve ekipmanları ticareti yapmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 17-30 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara, Isparta, Burdur, Antalya ve İstanbul'da düzenlenen 22. TKG programına 19 ülkeden 49 katılımcı iştirak etmiştir.