10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Yunanistan'ın Batı Trakya Bölgesinden katılan Erol Amet  (solda) başkent Atina'da 12-14 Mart 2022 tarihlerinde düzenlenen Food Expo Greece 2022 Fuarında stant kurarak,  kendi markası ile üretmekte olduğu yoğurt ve ayran ürünlerinin tanıtımını yaptı.  

Bu yıl 7. kez düzenlenen Uluslararası  Gıda, Yiyecek ve İçecek Fuarı gıda maddeleri, içecekler, pastalar, unlu mamuller, victuals/bakkaliye, alkollü içecekler, süt ürünleri, dondurulmuş gıda ürünleri, meyveler, sebzeler, diyetetik ürünler, kuruyemiş, et ürünleri, tavukçuluk, salata yağı, şarap, tatlılar, hazır yemek servisi, kurutulmuş meyveler, gıda işleme teknolojisi ve baharat sektöründe faaliyet gösteren çok  sayıda firmaya markalarını tanıtma fırsatı sunmuştur.

Fuarda Türk markaları da stant açarak ürün tanıtımı gerçekleştirdiler.  

10. TKG programı üyesi Erol Amet pandemi öncesinde 2019 yılında düzenlenen 6. Uluslararası  Gıda, Yiyecek ve İçecek Fuarı'na da katılarak, markasını tanıtmıştı.

TKG web sayfasında yayınlanan haberimize ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

10. TKG programına Yunanistan'daki Türk şehri Gümülcine'den katılan Erol Amet (solda) Bursa Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümü mezunudur. Yoğurt, ayran, peynir, tereyağı vb süt ürünleri üretimi yapan şirket sahibidir. Gümülcine Sanayi Odası üyesidir.

Food Expo Greece 2022 Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 20 Mayıs-05 Haziran 2010 tarihlerinde Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na 24 ülkeden 44 girişimci iştirak etmiştir.