4. TKG programına Kuzey Makedonya'dan katılan  Esfer Aliji  yakın komşu ülke Kosova'nın başkenti Prizren'i  29 Mart 2022 tarihinde ziyaret etti. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 4. TKG Programı katılımcısı Esfer Aliji üniversite eğitimini Büyük Öğrenci Projesi kapsamında Ankara'da Gazi Üniversitesinde yapmıştır. Halen Kuzey Makedonya'da yatırımları olan Türk müteahhitlik şirketi Cevahir Grupta finansman alanında yönetici olarak görev yapmaktadır.

TOBB tarafından düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kazakistan'dan katılan Sadyr Eibov (solda) 13 Şubat 2020 tarihinde  başkent Nursultan'da düzenlenen bağımsızlığı ve ulusal birliği kutlama etkinliğe katıldı.

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kazakistan'dan katılan Sadyr Eibov Dünya Ahıska Türkleri Biriği- DATÜB'ün kuruluşunda görev alarak, Genel Başkan Yardımcısı ile Genel Koordinatör görevlerini üstlenmiştir.  

4. TKG programına KKTC'den katılan Levent Özerdağ  (soldan 2.) eşi ve çocukları ile birlikte  10 Şubat 2019 tarihinde İngiltere'nin başkenti Londra'da bulundukları sırada, yakınları ile görüşmekten memnun oldu.  

TOBB tarafından düzenlenen 4. TKG Programı üyesi Levent Özerdağ  2015 yılında Lefkoşa'da Doğa Park Alışveriş Merkezi'ni açarak, perakende sektöründeki deneyimini yatırımcı boyutuna taşıyarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

Levent Özerdağ tarafından  Doğa Park AVM'de  ünlü İtalya markası Segafredo Zanetti lisansıyla kafe açılması TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmaktadır. Başarı Öyküsü haberine  ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

4. TKG programı katılımcısı Şarık Cibo (solda) eşi ile birlikte  iş görüşmeleri nedeniyle Arnavutluk'ta bulunduğu sırada 23 Şubat 2021 tarihinde tarihi İşkodra kentini de ziyaret etti.

4. TKG programı heyet başkanı Şarık Cibo (solda) eşi ile birlikte  27-30 Ağustos 2017'de Slovenya'nın başkenti Ljubljana'da tatil yaptı.

4. TKG programının heyet başkanlığı görevini üstlenen Şarık Cibo Kosova'nın ağırlıklı olarak Türkçe konuşulan Prizren şehrinde yaşamaktadır. İş elbiseleri ticareti, inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Asma tavan, bina iç dekorasyonu ve dış cephe kaplamaları ve dekorasyonları, profil imalatları, UD,CD,UV alçıpan, dış fasada işleri yapmaktadır. Bu kapsamda gerekli malzemelerin üretimini de yapmaktadır. Ayrıca PROTEX adlı şirketi ile Arnavutluk'ta iş elbiseleri ve iş ayakkabıları üreten İtalyan kökenli Cofra şirketinin Kosova bayisi olarak çalışmaktadır.