alt

TOBB tarafından düzenlenen 4. TKG programına KKTC'den katılan LEVENT ÖZERDAĞ ünlü İtalyan markası dünya devi Segafredo Zanetti markası ile Lefkoşa'da  Doğa Park Alışveriş Merkezinde yeni bir kafe açtı.. 


22 Mayıs 2015 Cuma günü açılan Segafredo Zanetti kafe kısa sürede popüler oldu. Özellikle bazı geceler  canlı müzik olması ve önemli konserlere sponsorluk yapılması hızla tanınmasına   ve müşteri kitlesi oluşmasını sağladı.

New Cyprus Magazine'de yayınlanan  Segafredo Zanetti kahve dükkanını açılış haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Milliyet Gazetesi'nin  Cadde ekinde  4. TKG üyesi LEVENT ÖZERDAĞ İile yapılan söyleşiye ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

4. TKG üyesi LEVENT ÖZERDAĞ  (ön sırada, sağdan 3.) ve çalışma arkadaşları açılış öncesi hazırlıkları tamamladılar ve hizmetiçi eğitim süreçlerinde  bir takım ruhu geliştirerek kısa sürede uyumlu bir ekip olmayı başardılar. 

Segafredo Zanetti'de düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi almak için Doğa Park AVM'nin linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

Dünyanın en önemli kahve üreticilerinden İtalyan Segafredo Zanetti  Mayıs ayında ayptığı açıklamada  borsaya gireceğini duyurdu. Piyasaya yüzde 40’lık hisse sunarak 200 milyon Euro gelir elde etmeyi hedefleyen İtalyan dev, bu sayede halka arza edilecek ilk İtalyan kahve üreticisi de olacak.

20 farklı kahve firmasını bünyesinde barındıran grup, 110 ülkede hizmet veriyor. Çok uluslu İtalyan dev, 2014’te cirosunu 780 milyon Euro’ya taşımıştı. Massimo Zanetti’nin başında bulunduğu şirketler grubu 2002’den beri Türkiye piyasasında bulunmaktadır.

alt

Kafenin açılış sürecinde şantiyenin başından ayrılmayan 4. TKG üyesi LEVENT ÖZERDAĞ (sağda)  altyapı, inşaat, dekorasyon, elemanların seçilmesi ve eğitimi süreçleri ile bizzat ilgilendi.

LEVENT ÖZERDAĞ, önceki yıllarda da Lefkoşa'nın merkezinde bulunan ve  ailesine ait olan ünlü bir restoranı başarıyla yönetmişti. Bir süre İstanbul'da yabancı bir tekstil firmasını tesilciliğini yapan arkadaşımız  Segafredo Zanetti markası ile  anlaşınca, yeniden yiyecek/içecek  sektörüne  dönmüş oldu.

SegaFredo Zanetti Lefkoşa'da düzenlenen etkinlikler hakkındaki  bilgilere  LEVENT ÖZERDAĞ arkadaşımızın facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcıısı LEVENT ÖZERDAĞ arkadaşımızı kutluyor, "hayırlı olsun" diyor ve başarılar diliyoruz.