20. TKG üyesi ve ATTSO Başkanı Eni Xheko soldan 5.) Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın 16 Aralık 2021 Perşembe günü düzenlenen yıl sonu kokteyline katılan T.C. Tiran Büyükelçisi Murat Ahmet Yörük  (soldan 6.) ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay'ı konuk etmekten çok memnun oldu. 

TOBB Uluslararası İlişkiler Uzmanı Anara Daylan (soldan 8.) da etkinliğe katılarak, Eni Xheko Serbo'ya kutlama dileklerini sundu.


20. TKG üyesi Eni Xheko (sağ başta) ATTSO-Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın yıl sonu etkinliğine katılan Arnavutluk Maliye ve Ekonomi Bakan Yardımcısı Besart Kadia, (sağdan 2.), Türkiye Cumhuriyeti Tiran Büyükelçisi Murat Ahmet Yörük (soldan 2.) ve TOBB  Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay'a (sol başta) katılımları ve destekleri için teşekkür etti.

ATTSO web sayfasında yayınlan etkinlik haberine farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür. 


20. TKG üyesi Eni Xheko  (solda) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay'ı (sağda) sahibi ve üst düzey yöneticisi olduğu Xheko Imperial Otel'de ağırlamaktan ve TOBB ile ATTSO arasında gelecekte yapılabilecek işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunmaktan çok memnun oldu.  

Eni Xheko  ATTSO-Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın 17 Eylül 2021 tarihinde yapılan toplantısında  Başkanlık görevine seçilmiştir.

TKG web sayfasında yayınlanan habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'nın Ankara ve İstanbul bölümlerine Arnavutluk temsilcisi olarak katılan Eni Xheko başkent Tiran'da otel, lokanta ve SPA merkezinden oluşan Xheko Imperial adlı aile işletmesi turistik tesisin üst düzey yöneticisidir. Tiran Ticaret Odası ve Arnavutluk-ABD Ticaret Odası üyesidir. Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası başkanı görevini yürütmektedir.