TOBB tarafından düzenlenen 20. TKG programına Arnavutluk temsilcisi olarak katılan Eni Xheko ATTSO-Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın 17 Eylül 2021 tarihinde yapılan toplantısında  Başkanlık görevine seçiildi.

Değerli arkadaşımızı kutluyor, başarılar diliyoruz.


TOBB tarafından düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'nın Ankara ve İstanbul bölümlerine katılan Eni Xheko başkent Tiran'da otel, lokanta ve SPA merkezinden oluşan Xheko Imperial adlı aile işletmesi turistik tesisin üst düzey yöneticisidir. Tiran Ticaret Odası,  Arnavutluk-ABD Ticaret Odası ve Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu (sağda) Balkan Odalar Birliği (ABC)'nin 17 Aralık 2019 tarihinde düzenlenen genel kurul toplantısı nedeniyle  Tiran'da  bulunduğu  sırada TKG üyeleri ile 20. TKg üyesi Eni Xheko'nun (solda) sahibi ve genel müdürü olduğu Xheko Imperial Otelinde  görüşmüştü.

TKG web sayfamızda yayınlanan Arnavutluk TKG üyeleri ile buluşma haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.  

Eni Xheko üyesi olduğu sektörel kurumların çalışmalarına etkin olarak katılmaktadır.


Arnavutluk ABD Ticaret Odası üyeleri arasında çevrimiçi olarak düzenlenen toplantıda pandemi koşullarında Arnavutluk ekonomisinin canlandırılması  konularında görüş alışverişi yapıldı.


Eni Xheko (ortada) Arnavutluk'ta üst düzey yöneticilerin ve başarılı liderlerin katıldığı  Lincoln Liderlik Forumu'na katılarak, görüş ve önerilerini paylaştı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu 20. TKG programı katılımcısı Eni Xheko'ya mektup göndererek,  ATTSO-Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilmesi nedeniyle kutladı ve başarı dileklerini iletiti.