Arnavutluk TKG grubundan; 19. TKG programı üyesi Erion Cerekja (soldan 3.), 10. TKG programı katılımcısı Erinda Zhupani (soldan 4.), 20. TKG üyesi Eni Xheko  (sağdan 2.), 22. TKG programı katılımcıları Krist Petraj Ziçishati (sağdan 4) ve Luan Gila (sağdan 3) TOBB Başkanını selamlamak üzere bir araya geldi.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu  Balkan Odalar Birliği (ABC)'nin 17 Aralık 2019 tarihinde düzenlenen genel kurul toplantısı nedeniyle Arnavutluk'un başkenti Tiran'da  bulunduğu  sırada TKG üyeleri ile görüşmekten çok memnun oldu.

10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Erinda Zhupani Türkiye Marif Vakfı'nın  Arnavutuk ülke müdür yardımcısı  olarak görev yapmaktadır.


TOBB tarafından Ankara, Burdur, Isparta, Antalya ve İstanbul'da düzenlenen 22. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan Krist Petraj Ziçishati (sağda) toplantıdan kısa bir süre sonra TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile yeniden görüşmekten memnun oldu. 

Krist Petraj Ziçishati programa katıldığı sırada restoranın sahibiydi. Pandemi döneminde lokantasını kapatmak durumunda kalınca, New York University in Tiran'da Halkla İlişkiler ve Pazarlama Bölüm Başkanı olarak çalışmaya başladı. Aynı zamanda Leadersip Albania Derneğinin yöneticisidir. 



Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 20. TKG Programı katılımcısı Eni Xheko  (solda) TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu sahibi ve yöneticisi olduğu Xhekol İmperial Hotel'de  ağırlamaktan memnuniyet duydu. 

20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'nın Ankara ve İstanbul bölümlerine katılan Eni Xheko başkent Tiran'da otel, lokanta ve SPA merkezinden oluşan Xheko Imperial adlı aile işletmesi turistik tesisin üst düzey yöneticisidir. Tiran Ticaret Odası ve Arnavutluk Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan Dr. Erion Cerekja DEİK Arnavutluk Türkiye İş Konseyi Başkanı olarak görev yapmakta ve başkent Tiran'da yaşamaktadır. Dental, medikal, kozmetik sektörlerinde ticaret yapan, ecza deposu olan ve sektörle ilgili kurs, konferans vb. eğitim programları düzenleyen şirket sahibi olan Dr. Erion Cerekja Tiran Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye temsilcisidir. SOS Çocuk Köyleri sivil toplum kuruluşunda  başkan yardımcılığı görevini gönüllü olarak yürütmektedir.

TOBB Başkanı ile 17 Aralık 2019 Salı günü İmperial Hotel'de gerçekleşen buluşmaya katılan 22. TKG programı üyesi Luan Gila salyangoz üretim ve ticareti ile tekstil sektöründe faaliyet göstermektedir. Durres Ticaret Odası üyesidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Başkanı Ines Mucostepa’nin ev sahipliğinde Tiran’da gerçekleştirilen Balkan Odalar Birliği (ABC) Genel Kuruluna katıldı.

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı footğraflara bu liinkten ulaşmak mümkündür.