Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu 12 Mayıs 2022 Perşembe günü , TOBB ETÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Sarınay TOBB ETÜ Taşkent Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dilorom Begmatova ile görüşerek, yapılan çalışmaları değerlendirdi.


Toplantıya TOBB ETÜ Taşkent Akademik Koordinatörü Kasimov Otabek, TOBB ETÜ öğretim üyeleri Prof. Dr. Oğuz Ergin ve Dr. Arda Tokat ile birlikte TOBB ETÜ Taşkent çalışmalarını değerlendirdi.​

TOBB web sayfasında yayınlanan habere ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.  

Özbekistan Cumhurbaşkanı Shavkat Mirziyoyev'in  19 Şubat 2020'de Türkiye’ye gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında TOBB ile Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan iş birliği anlaşması ile kurulmasına karar verilen TOBB ETÜ Taşkent, 2020-2021 eğitim öğretim yılında ilk öğrencilerini kabul etmişti.

Taşkent Devlet Ekonomi Üniversitesi bünyesinde, devlete ait olmayan üniversite statüsünde faaliyet gösterecek olan TOBB ETÜ Taşkent, E-Ticaret ve Teknoloji Yönetimi ile Uluslararası İşletme ve Girişimcilik lisans programları ile 14 Eylül 2020’de ilk öğrenim dönemine başlamıştı.

7 Temmuz 2020 tarihinde TOBB web sayfasında yayınlanan  haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

TKG web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.