Ortak bir şirket kurarak Türkiye'de yatırım yapmak isteyen 22. TKG programı katılımcıları adına hareket eden üç kişilik proje girişim grubu üyeleri Bulgaristan'dan Gürsel İngilizov (sağdan 2.)  Azerbaycan'dan Elchin Babayev (sol başta) ve Moldova'dan Vladimir Rotari (soldan 2.) 27 Ocak 2020 Pazartesi günü  günü  Antalya Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek, ATB Başkanı Ali Candır (sağ başta) ile görüştü.  

22. TKG proje girişim kurulu üyeleri Gürsel İngilizov (sağdan 3.), Elchin Babayev (sağdan 2.) ve Vladimir Rotari (soldan 3.) 28 Ocak 2020 Salı günü Uşak Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek, bölge hakkında bilgi aldı  ve sera yatırımı projesi için Uşak'ta arazi incelemesi yaptı.  


22. TKG programı sırasında Burdur'da  tanıştıkları Mine Hanım'ın (sağdan 2.) AB fonları ile kurmuş olduğu gül serasını ziyaret eden Vladimir Rotari (sol başta), Elchin Babayev (soldan 2.) ve heyet başkanı Gürsel İngilizov (sağ başta) grup arkadaşlarına Türkiye'de bir sera kuarak birlikte üretim yapmayı önermişlerdi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 22. TKG programı katılımcılarını temsilen kurulan proje girişim kurulu üyeleri Gürsel İngilizov (solda), Elchin Babayev (arkada) ve Vladimir Rotari (sağda) İstanbul, Antalya, Uşak, Ankara ve İstanbul arasında kiraladıkları araba ile birlikte uzun bir yolculuk yaptılar.

TKG web sayfamızda yayınlanmakta olan sera yatırımı çalışmaları haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

22. TKG programı heyet başkanı Bulgaristan'dan Gürsel İngilizov ayakkabı sektöründe faaliyet göstermektedir. Ingiliz Group LLC Firmasının sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Bulgaristan'da 2 fabrikanın yanı sıra İzmir'deki fabrika ile toplam  3 fabrikada  ayakkabı, kalıp, taban astarı ve jurdan taban üretmektedir.

22. TKG programına Azerbaycan'dan katılan Elchin Babayev Baki Tekstil Fabrik firmasının sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Şirket, çorap, çamaşır ve iş giysileri imalatı yapılmaktadır. MUSİAD, ASK, MORSAL dernekleri üyesidir.

22. TKG programına Moldova'dan katılan Vladimir Rotari tarım sektöründe faaliyet gösteren Bizim Art firmasının sahibidir ve serada üretim yapmaktadır.

TOBB tarafından 17-30 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara, Isparta, Burdur,  Antalya ve İstanbul'da düzenlenen 22. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na ondokuz ülkeden kırkdokuz katılımcı iştirak etmiştir.