Türkiye Azerbaycan Kadın Girişimciler İş Forumu 28 Şubat 2022 tarihinde İstanbul'da TOBB Plaza’da gerçekleştirildi. ​

Azerbaycan Kadın Girişimciler Derneği Başkanı ve Türk Ticaret ve Sanayi Odası  Kadın Girişimciler Komitesi Başkanı Sakina Babayeva  (sağda) ve  Türk tarafı heyet başkan vekili Ayla Harp’in (solda)  başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Aysun Baykarabulut, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör, Türk TSO Kadın Komitesi üyeleri ile  Azerbaycan ve İstanbul’dan gelen kadın girişimciler katıldılar.

22. TKG programı katılımcısı  Elchin Babayeva'nın annesi olan Sakine Babayeva (kürsüde) birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptığı konuşmasında, Türk kadın girişimcileri Azerbaycanlı kadın girişimciler ile işbirliği yapmaya ve ticareti geliştirmeye davet etti.

Sakina Babayva'nın Türk TSO Kadın Girişimciler Başkanlığına seçilmesi haberine TKG sayfamıza ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB web sayfasında yayınlanan  haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.