Türk Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) 1. Kadın Girişimciler Komitesi TOBB Plaza’da 11 Kasım 2021 Perşembe günü gerçekleştirildi. Komite Başkanlığına Azerbaycan temsilcisi Sakina Babayeva  (kürsüde) seçildi.​

Sakina Babayeva (sol başta) TOBB tarafından düzenlenen 22. Türkçe Konuşulan Girişimciler Programı'na Azerbaycan'dan katılan Elchin Babayev'in annesi ve tekstil sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinin yönetim kurulu başkanıdır.

Ticaret ve yatırım ilişkilerinin gelişmesine destek olmak amacıyla kurulan, Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nın İstanbul’da geçtiğimiz gün yapılan 3. Genel Kurulu’nun ardından oluşturulan ve ilk toplantısını gerçekleştiren Türk TSO 1. Kadın Girişimciler Komitesi’ne Türkiye, Kazakistan, Azerbaycan, Kırgızistan ve Özbekistan’dan 10’ar temsilci katıldı.

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.