19. TKG programı katılımcısı Elvira Brombaeva (sağdan 5.), TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun 14 Mayıs 2021 Cuma günü gerçekleşen Kırgızistan ziyareti kapsamında düzenlenen toplantıya katıldı.

Elvira Brombaeva enerji konularında Nisan 2021'den itibaren Kırgızistan Cumhuriyeti Başbakanının  danışmanı olarak görev yapmaktadır. 

TOBB Başkanının  Kırgızistan ziyareti konusunda TKG web sayfamızda yayınlanan habere  bu linkten ulaşılmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 19. TKG prograamına Kırgızistan temsilcisi olarak katılan Elvira Brombaeva (sağdan 4.) enerji, is geliştirme ve hukuk alanlarında danışmanlık hizmeti veren şirket sahibi ve üst düzey yöneticidir. NABA (Ulusal İş Dernekleri Birliği ve Küçük HES Birliği Başkanlık görevlerini yürütmektedir. Yatırım Kurulu ve Yolsuzluk Forumu üyesidir. Ayrıca Egemendik Türkiye Mezunları Derneği Kadın Komisyonu Başkanıdır.

08-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen  19. Türkçe Konuşan Girşimciler Programı'na Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri tarafından  22 ülkeden seçilen 50 girişimci iştirak etmiştir.