TOBB tarafından düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na  Yunanistan'ın Gümülcine kentinden katılan Hüseyin Hafız Ahmet (sağda) dönem arkadaşı Bulgaristan'dan Egemen Gyuner Serbest'i (solda) ziyaret ederek, AB destekleri kapsamında  kurulan hububat  silolaları hakkında bilgi aldı. 

20. TKG programı üyeleri Batı Trakya'dan  Chousein Chafouz Amet ve Bulgaristan'dan Egemen Gyuner Serbest 2019 yılında Avrupa Birliği tarafından Yunanistan'ın Dedeağaç şehrinde düzenlenen "Bulgaristan ve Yunanistan Projeleri AB Destek Fonu" tanıtım toplantısına birlikte katılmış, toplantının ardından ortak proje geliştirerek AB Fonlarına başvurmuşlardı.

Ortak proje geliştirilmesi konusunda TKG web sayfamızda yayınlanan habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

20. TKG programının katılımcısı değerli arkadaşlarımızı kutluyor, işbirliği yaparak geliştirdikleri AB  projesinde ulaştıkları  bu başarılı sonuç için kutluyoruz. TKG üyelerimize cesaret veren bu örnek için ayrıca teşekkür ediyoruz. 

20. TKG programı katılımcısı Chousein Chafouz Amet inşaat ve elektro mekanik sektöründe faaliyet gösteren, yenilenebilir kaynaklardan elektrik üretimi yapan şirket sahibidir. Ayrıca zeytin yağı üretimi ve taze sebze ve meyve paketleme sektöründe faaliyet göstermektedir. İşadamları Derneği ve Yüksek Tahsilliler Derneği üyesidir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy'de  düzenlenen 20. TKG programına Bulgaristan'ın Haskovo kentinden katılan Egemen Gyuner Serbest turizm sektöründe faaliyet gösteren, otel + spa merkezi işleten ve tarımsal üretim yapan aile şirketinde yöneticidir.  

Egemen Gyuner Serbest ayrıca, İzmir'de nargile tütünü üretimi yapan AdalyaTobacco şirketi ile temsilcilik anlaşması yaparak, 10 Şubat 2019 tarihi itibariyle Bulgaristan yetkili bayisi olmuştur.