20. TKG programına Tacikistan'dan katılan PARVİNA SAYFULLOEVA (sağ başta) İsveç merkezli AAK şirketinin temsilcisini başkent Duşanbe'de bulunan Türk markaası Çıtır Usta lokantasında ağırlayarak birlikte başlayacakları yeni yatırım projelerinin detaylarını konuştu.

TOBB tarafından düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Tacikistan'dan katılan PARVİNA SAYFULLOEVA şekerleme ve çikolata üretimi yapan şirkette üst düzey yöneticidir. Tacikistan Genç İşadamları Derneği ve Tacikistan SABO Vakfı üyesidir.

20. TKG programına Kırgızistan'dan katılan BELEK ESENALİEV  bir grup Kırrgız girişimci ile birlikte Arap Para Fonu tarafından düzenlenen bir çalışma gezisine katılarak, Şubat 2019'da Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'u ziyaret etti.

Kırgız girişimciler Malezya'daki yatırım ortamını incelediler, iki ülke arasındaki işbirliği fırsatlarını değerlendirdiler ve çevre gezisi yaptılar.  

20. TKG programı katılımcısı BELEK ESENALİEV proje yönetim danışmanlığı yatırım projesi geliştirme, mühendislik hizmetleri,  pazar araştırmaları, sektörel analizler vb konularda danışmanlık hizmeti veren şirkette üst düzey yöneticidir. Egemendik Türkiye Mezunları Derneği üyesidir.

20. TKG programı üyeleri Batı Trakya'dan CHOUSEIN CHAFOUZ AMET (sağ başta) ve  Bulgaristan'dan EGEMEN GYUNER SERBEST (sağdan 2.) Avrupa Birliği tarafından Yunanistan'ın Dedeağaç şehrinde düzenelenen "Bulgaristan ve Yunanistan Projeleri AB Destek Fonu"  tanıtım toplantısına birlikte katıldı.

2. TKG programı heyet başkanı SEVGİNAR SERBEST (soldan 2.) ve eşi de toplantıya katılarak AB destek fonları hakkındaki yeni bilgileri ilgiyle dinlediler.

TKG üyesi arkadaşlarımıza kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.

20. TKG programı'na Yunanistan'dan  katılan CHOUSEIN CHAFOUZ AMET inşaat ve elektro mekanik sektöründe faaliyet gösteren,  yenilenebilir kaynaklardan elektrik üretimi yapan şirket sahibidir. Ayrıca zeytin yağı üretimi ve taze sebze ve meyve paketleme sektöründe faaliyet göstermektedir. İşadamları Derneği ve Yüksek Tahsilliler Derneği üyesidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy'de  düzenlenen 20. TKG programına Bulgaristan'ın  Haskovo kentinden katılan EGEMEN GYUNER SERBEST turizm sektöründe faaliyet gösteren, otel + spa merkezi işleten ve tarımsal üretim yapan aile şirketinde yöneticidir.