TOBB tarafından düzenlenen 13. TKG programı katılımcıları Bulgaristan'dan Kadriye Alimanova (solda) ve İran'dan Nastaran Pourdowlat (sağda) 2021 yılı Eylül ayının son günlerinde İstanbul'da bir kez daha buluşarak, dostluklarını güçlendirdiler.

Dönem arkadaşları ortak İstanbul sevgilerini değerlendirerek, kentin öne çıkan mekanlarından Deniz Müzesi'ni  ve Ihlamur Kasrı'nı ziyaret ettiler.


TOBB tarafından Ankara, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı üyesi Kadriye Alimanova (sağda) Sofya'da ortakları ile birlikte kurduğu Yabancı Dil Merkezinde İngilizce Türkçe ve Bulgarca dillerinde eğitim vermektedir.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 13. TKG programına İran'dan katılan Nastaran Pourdowlat (sağda) başta medikal ürünler olmak üzere, ticaret sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir.


13. TKG programı katılımcısı Kadriye Alimanova'nın (sağda) 2021 Eylül ayında gerçekleşen İstanbul ziyaretine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür .