Azerbaycan - Türkiye Arasında Ticaret ve İş Birliklerini Geliştirme webinarına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ni (TOBB) temsilen Reel Sektör Ar-Ge ve Uygulama Dairesi Başkanı, Başkan Danışmanı H. Çağlayan Dündar katıldı. ​

KOBİA ve KOSGEB tarafından 17 Şubat 2021 tarihinde düzenlenen webinarda, TOBB’un Sanayi Veritabanı ve TOBB2B Portalı başta olmak üzere üretime ve dış ticarete yönelik faaliyetleri anlatıldı.

TOBB web sayfasında yayınlanan habere bu linkten uılaşılmaktadır.​​

Türkiye-Azerbaycan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu Ortak Yönetim Kurulu Toplantısı, 9 Ekim 2020 ttarihinde TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türk Tarafı Eş Başkanı Öztürk Oran ile Azeri Tarafı Eş Başkanı Vüqar Abbasov Başkanlığında video konferans aracılığıyla gerçekleştirildi.​

TOBB web sayfasınd yayınlanan haberin ayrıntılarına  bu linkten ulaşmak mümkündür.

TÜRKİYE-AB KİK üyesi; Hak-İş, Memur-Sen, TESK, Türk-İş, TİSK, Türkiye Kamu-Sen, TOBB ve TZOB 30 Eylül 2020 tarihinde ortak bir açıklama ile Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırılarını kınarken, Azerbaycan’a destek mesajı verdiler.​

Türkiye-Avrupa Birliği (AB) Karma İstişare Kurulu Türkiye kanadını oluşturan; Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu (HAK-İŞ), Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR-SEN), Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK), Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK), Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye KAMU-SEN), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) ortak bir açıklama ile Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırılarını kınarken, Azerbaycan’ın yanında olduklarını bildirdiler.

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye-Azerbaycan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu  Türk Tarafı Eş Başkanı Öztürk Oran, Azeri Tarafı Eş Başkanı Vüqar Abbasov ile 18 Haziran  2020 tarihinde video konferansta bir araya geldi.​

TOBB web sayfasında yayınlanan habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Türkiye-Azerbaycan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu Türk tarafı üyeleri 15 Nisan 2020 tarihinde video konferansla bir araya geldi. ​

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye-Azerbaycan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu Eş-Başkanı Öztürk Oran başkanlığında gerçekleşen toplantıda, KOVID-19 salgını çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verildi. Aynı zamanda, üyelerin görüş, öneri ve talepleri alındı.

TOBB web sayfasında yayınlanan habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Azerbaycan Sahipkarlar (İşverenler) Konfederasyonu arasında kurulan “Türkiye-Azerbaycan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu”nun 1. Türk Tarafı Toplantısı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Öztürk Oran’ın Başkanlığında 28 Ocak 2020 tarihinde  TOBB’da gerçekleştirildi.​

Toplantı esnasında  “Türkiye-Azerbaycan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu” Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri belirlendi.

Buna göre, 2020-2022 yılları arasında görev yapacak “Türkiye-Azerbaycan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu” Eş-Başkan, Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri listesi aşağıdadır:

Eş-Başkan - Öztürk ORAN – TOBB Yönetim Kurulu Üyesi / Terra İla. Ve Kimya San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı

Başkan Yardımcıları -  Kamil SALDUZ - Raumir A.Ş. ve  Servet SAMSAMA – Cuno Group

TOBB web sayfasında yayınlanan  habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Azerbaycan Cumhuriyeti Ekonomi Bakan Yardımcısı Sevinç Hasanova ve beraberindeki heyet, 18 Aralık 2019 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ni (TOBB) ziyaret ederek, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tamer Kıran ile görüştü.

TOBB web sayfasında yayınlanan  habere bu linkten ulaşılmaktadır.