20. TKG programına İran temsilcisi olarak katılan Mir Amir Hashemi Ranjabar (sağdan 2.)  6-8 Ekim 2022 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen ANKİROS-15. Uluslararası Demir-Çelik, Döküm, Demirdışı Metalürji Teknolojileri Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı'nda stant kurarak, şirket tanıtımı yaptı.

İran'dan 20. TKG programı üyesi Mir Amir Hashemi Ranjabar Tahran şehrinde makine, üretim hatları ve çelik tesisleri yedek parçaları, haddehaneler, dökümhaneler, eritme makinaları, çelik rulo işleme, paslanmaz çelik, metal ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir.  Tahran Ticaret Odası üyesidir. Aslen Urimiye doğumludur.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 30 Eylül-12 Ekim 2018 tarihleri arasında Ankara, İstanbul, Edirne, Çorlu, Çerkezköy, Tekirdağ ve Kırklareli'nde düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na   yirmi ülkeden kırk sekiz iş insanı  katılmıştır.

Dünyanın en büyük metalurji organizasyonlarından biri, Avrasya’nın ise tartışmasız en büyük metalurji fuarları ANKIROS/ANNOFER/TURKCAST,  Hannover Messe Ankiros Fuarcılık A.Ş tarafından Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi, Büyükçekmece, İstanbul’da organize edilecek. Global Metalurji Sektörü için yılın en önemli buluşması olan Fuarlar, yerli ve yabancı 1000’i aşkın firmaya ev sahipliği yapacak.

Ziyaretçilerine, global metalurji sektöründeki en gelişmiş teknolojileri yakından tanıma ve ihtiyaçlarını, en uygun maliyetiyle, tedarik etme fırsatı sağlayacak.

Fuarda, katılan ulusal ve uluslararası üretici ve tedarikçi firmalar; Entegre Tesis Makina ve Ekipmanları, Haddehane Donanımları, Metal Yükleme Sistemleri, Ark ve İndüksiyon Ocakları, Endüstriyel Fırınlar, Döküm Makinaları, Kum Hazırlama Sistemleri ve Maça Makinaları, Yüzey Temizleme Makinaları ve Malzemeleri, Hammadde ve Sarf Malzemeleri, Refrakter Malzemeler, Test ve Analiz Cihazları ve daha fazlasını ANKIROS Fuarı’nda yatırımların halen devam ettiği Avrasya Bölgesinin döküm ve çelik sektörlerinden gelen ziyaretçilere sergilediler.

Fuar hakkında ayrıntılı bilgiye bu linkten  ulaşmak mümkündür.