9. TKG  Programına İran'dan katılan  Vahid Peyman (önde)  2010 yılı Temmuz ayında eşi ve oğlu ile birlikte  gerçekleştirdiği Almanya gezisi sırasında dönem arkadaşı İsmail Hakkı Yıldız'ı (arkada, sağda) ziyaret etti.

Vahid Peyman Tebriz'de  matbaa işletmekte,  gazete yayınlamaktadır.  Türk iran İş Konseyi Yönetim Kurulu Üyesidir. Aynı zamanda Tebriz Ticaret, Sanayi ve Madenler Odası Başkanına ve Tebriz Büyükşehir Belediye Başkanına danışmanlık yapmaktadır.

İsmail Hakkı Yıldız (ortada) dönem arkadaşı Vahid Peyman'ın (solda)  ziyaretinden çok memnun oldu ve dönem atrkadaşı ile  yakından ilgilendi.

TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na katılan İsmail Hakkı Yıldız enerji nakil hatları (yüksek gerilim hatları) inşaatları yapan şirketin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Kayseri'nin Develi ilçesinde doğmuştur. Almanya'da ve Avrupa'da enerji hartları inşaatında müteaahit olarak başarılı işlere imza atmaktadır. Şirket merkezini yakınlarda Ankara'ya taşımıştır.