12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Gümülcine'den katılan İsmail Mümin (soldan 3.) karayolu ile günü birlik bir ziyaret için  İstanbul'a gelerek 20. TKG heyetini selamladı.

İsmail Mümin öğle yemeğinden sonra Hüseyin Hafız Ahmet (sol başta) ile birlikte Yunanistan'a dönerken, programın Trakya ayağına da katılacak olan heyet başkanı Nurhan Mustafa Nihat (soldan 2.) Emre Mustafa  (sağ başta) ile  Eminönü meydanında vedalaştı.

12. TKG programına Yunanistan Batı Trakya'dan katlan İsmail Mümin (sağdan 3.) otogaz sitemleri üreticisi ATİKER  firmasının Yunanistan temsilcisidir. Ayrıca VERT Enerji isimli şirketi ile foftovolkaik sistemler konusunda projeler hazırlamakta ve uygulamaktadır. Bu konuda Türkiye ve Yunanistan'da Lisansız Elektrik Enerjisi üretimi konnsunda firmalara danışmanlık yapmakta ve uygulamalar yapmaktadır.