10. TKG programına Bulgaristan'dan katılan Timur Halilov 2022 yılı Mayıs ayının ikinci yarısında eşi ile birlikte İngiltere'nin başkenti  Londra'da  bulundukları sırada başta Londra Köprüsü olmak üzere kentin tarihi anıtlarını ziyaret etti. 


Timur Haliov (solda) Londra ziyareti sırasında eski bir arkadaşı ile de buluşup, görüşmekten çok mutlu oldu. 

Timur Halilov sahibi olduğu TES Consulting  Ltd. şirketi ile  Bulgaristan'da iş yapan şirketlerle çeşitli konularda danışmanlık hizmeti vermektedir.

10. TKG programına Kırgızistan'dan katılan Temirlan Sarlybek Uulu 2022 yılının Temmuz ayında Fransa'nın başkenti Paris'te ve güney sahillerinde uzun bir tatil yaparak, dinlendi.


Temirlan Sarlykbek Uulu geliştirmiş olduğu Kozu Grill markası ile ABD’de bayilik vermiştir. Dağ oteli ile turizm işletmeciliği yapmaktadır. Türk ortağı ile Kırgızistan'da beton üretim tesisi kurmuştur. Temsilcilik alarak, Bişkek'te  ev tekstili alanında Türkiye'nin önde gelen markası "Özdilek" mağazası açmıştır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Beypazarı ve İstanbul'da düzenlenen 10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'ten katılan Temirlan Sarlykbek Uulu toplu yemek üretimi, mobilya sektöründe fason imalat yapan ve bilgisayar kursu ile dil kursları düzenleyen şirketler sahibidir.