17. TKG programına Kazakistan'dan katılan Darkhan Bitimshinov (sağ başta) 24 Ekim 2022 Pazartesi akşamı Büyük Öğrenci Projesinin 30. yılında, Kazakistanlı Türkiye mezunları tarafından Almatı’da düzenlenen törene katıldı, dönem arkadaşları ile duygulu ve coşkulu anlar paylaştı. 


17. TKG üyesi Darkhan Bitimshinov diyor ki; "Türkiyede okuyanlarınların 30 yıllık buluşma kutlamasından anlar paylaşıyorum. Eğemenlik sayesinde zamanında Türkiye bursunu kazananlar Cumhuriyet günümüzü böyle kutladı. Türkiye'ye bin teşekkürler, Cumhuriyet Günümüz kutlu olsun."

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından Ankara, İstanbul, Bursa, Adana ve Mersin illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kazakistan temsilcisi olarak katılan Darkhan Bitimshinov (sağdan 2.), elektrikli pano imalatı, standart olmayan metal ürünler imalatı yapan şirketin ortağı ve üst düzey yöneticisidir. KATİAD –Kazakistan-Türkiye İşadamları Derneği üyesidir. Türkiye’den büyük ölçekli malzeme satın almaktadır.

TC. Kazakistan Eğitim Ataşeliği'nin twitter hesabında yayınlanan etkinlik fotoğraflarına  ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.