22. TKG Programına Afganistan'dan katılan Bismillah Hamdard  (solda) programdan hemen sonra  memlekete dönmeden 4 Aralık 2019 Çarşamba  günü Ankara'ya gelerek, TOBB'u Ziyaret Etti.

22. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Bismillah Hamdard (solda) Peshgam Asia Turkman LTD adlı aile şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Değirmencilik ve un sektöründe faaliyet göstermektedir. Un fabrikaları sahibidir. Belh Ticaret, Sanayi ve Madenler Odası üyesidir.

Bismillah Hamdard (sağda)  programdan sonra Antalya, Ankara ve Rize'de iş görüşmelerine devanm ederek,  yeni bağlantılar kurdu. Hatta Rize'den bir un fabrikası satın alarak, Afganistan'a gönderdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 17-30 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara, Isparta, Burdur, Antalya ve İstanbul'da düzenlenen 22. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na on dokuz ülkeden kırk dokuz katılımcı iştirak etmiştir.