6. TKG Üyesi Valentina Uzun Biateca Markası ile üzüm çekirdeğinden ürettiği yağ ürünleri ile GulFood 2021 Fuarına  katılarak, yeni bağlantılar kurdu.


TOBB tarafından düzenlenen  6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Moldova'nın Gagavuz Yeri Özerk Cumhuriyeti'ni temsilen katılan Valentina Uzun Azamet  şirketler grubunun sahibidir ve CEO olarak görev yapmaktadır. Restoran zincirinin yanı sıra üzüm çekirdeğinden soğuk baskıda yağ ve un üretmektedir. Bayisi olduğu çeşitli Türk markalarının bisküvi, şekerleme vb ürünlerinin toptan ticaretine devam etmektedir.  

Değerli arkadaşımız Valentina Uzun'u kutluyor, uzun soluklu  çalışma yaşamında yeni hedefler  ve yeni başarılar diliyoruz.

Dubai Worl Trade Center'da 21-25 Şubat 2021 tarihleri, arasında düzenlenen Guılfood 21 Fuarına pandemii sürecine rağmen katılım yüksek oldu. 

Dubai Golfoof Fuarı 93 bin metre kare alanda düzenlenmekte, 5 bin katılımcı firmanın bulunduğu fuarı 185 ülkeden 97 bin kişi  ziyaret etmekte, 20 binden fazla marka profesyonel alıcılara tanıtılmaktadır. 

Fuarda yiyecek ve içecekler (alkolsüz), gurme yiyecekler, yiyecek üretim teknolojileri, otellere yönelik yiyecek içecek ekipmanı ve hizmetleri, yiyecek işleme makinaları, yiyecek etiketleme ve paketleme donanımları, yiyecek hijyeni, konaklama bilgi sistemleri, otel gereçleri ve hizmetleri alanındaki en son yenilikler ve ürünler sergilenmektedir.

Dünyanın en büyük Uluslararası Gıda Fuarı Gulfood, 1987 senesinden beri her yıl düzenlenmektedir. Fuar üretiminden dağıtımına, işlemesinden sunumuna yiyecek ve içecek endüstrisine inovasyon sağlamaktadır.