13. TKG programına Sırbistan'ın Sancak bölgesinden katılan dönem arkadaşları Reşad Cosoviç ve Enes  T.  Meliç  eşleri ile birlikte 5-6 Ocak 2022 tarihlerinde Hırvatistan’ın ünlü tarihi kenti  Dubrovnik'i ziyaret ederek, tatil yaptı.


13. TKG ürkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Sırbistan'ın Sancak bölgesi temsilcisi olarak katılan Reşad Cosoviç   (solda) mobilya aksesuarları ticareti yapan şirket sahibidir. 

13. TKG programı üyesi Resad Cosovic  Sırbistan'ın Sancak Bölgesinde, Novi Pazar kentinde Temmuz 2021'de Türk mobiya markası Alpino'nun satış mağazasını açmıştı.

13. TKG programına Sırbistan'ın Novi Pazar (Yeni Pazar) bölgesinden katılan  Enes  T.  Meliç (sağda), gıda sektöründe çalışan tatlı, börek, mantı vb unlu mamuller üreten ve pazarlayan  şirket sahibidir.    


 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından 17-28 Eylül 2011 tarihleri arasında  Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na yirmi iki ülke ve dört özerk bölgeden gelen kırk iki girişimci katılmıştır.


13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na birlikte katılan dönem arkadaşları Reşad Cosoviç   (soldan 2.) ve Enes T.  Meliç (sağdan 2.) eşleri ile birlikte bu kez 4 Ekim 2022 Salı akşamı  Novi Pazar'da Hotel Vrbak ND salonlarında buluşarak, neşeli anlar paylaştı