20. TKG programına Arnavutluk'tan  katılan Eni  Xheko (soldan 2.) 1-4 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirilmekte olan 27. Tiran Uluslararası Fuarı'nın açılış töreninde T.C. Tiran Büyükelçisi Murat Ahmet Yörük ve İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı İsrafil Kuralay ile bir araya gelmekten memnuniyet duydu.

İstanbul Ticaret Odası organizasyonunda Türkiye milli iştiraki gerçekleştirilmiş, sanayi, ticaret, yatırım ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmalar İTO önderliğinde fuara katılarak, stant kurarak, tanıtım yapmış ve yeni işbirlikleri kurmuştur. 

Arnavutluk Türk Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı, 20. TKG programı üyesi  Eni Xheko (sağdan 4.), DEİK Türkiye-Arnavutluk İş Konseyi Başkanı Galip Tözge ve ATTSSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 21 Ekim 2021 tarihinde T.C. Tiran Büyükelçiliği'ni ziyaret ederek, Büyükelçi Murat Ahmet Yörük'e (sağdan 5.) Türkiye ve Arnavutluk arasındaki ticaret ve ekonomik ilişkilerin geliştilmesi için görüş ve önerilerini paylaştılar.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarafından 30 Eylül-12 Ekim 2018 tarihleri arasında  Ankara, İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Çorlu ve Çerkezköy'de  düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Pogramı'na yirmi ülkeden kırksekiz iş insanı  katılmıştır.