TOBB  tarafından düzenlenen 20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Gürcistan temsilcisi olarak katılan Kamran Eyyubov (sol başta) 19-21 Ekim 2022 tarihlerinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen BakuBuild 2022 Fuarı'nda stant kurarak, Master Tools markası ile pazarladığı  ekipmanların tanıtımını yaptı. 

BakuBuild 27. Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı Baku Expo Center'de düzenlendi. İnşaat, İnşaat Makineleri, Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri, İnşaat Kapıları, İnşaat Sanayi, Zemin Kaplamaları , Kimyasal Yardımcılar, Isıtma Teknolojisi, Tesisat Malzemesi, cilalar, boyalar, Çatı İnşaatı, Sıhhi Tesisat Teknolojisi, Duvar Kaplama malzemeleri, Dış cephe kaplamaları, Cam, Pencere ve Kapı sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerin yeni ürünlerini tanıtma fırsatı bulduğu BakuBuild bölgenin en önemli fuarlarından biri olma özelliği taşıyor.


20. TKG programı katılımcısı Kamran Eyyubov (önde, soldan 2.) Gürcistan ve Azerbaycan’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren bina, altyapı, tadilat ve restorasyon işleri ile her türlü kaynak, boya ve patlatma faaliyetlerini içeren çelik yapı imalat ve montaj işleri yapan “Master Tools” LTD Şirketinin sahibidir. Türkiye’den Permolit Boya, İzeltaş Ev Aletleri, Yıldız Kaynak  ve Kesici  Aletler, Afacan İnşaat Demiri Kesme ve Bükme Makinaları, Yakamoz Elektrod Kurutma  Fırını ve Taşıma Çantaları, Karbosan metal kesme taşlama aletleri şirketlerinin Gürcistan ve Azerbaycan bayisidir.  Gürcistan-Türkiye İşadamları Derneği üyesidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen  30 Eylül-12 Ekim 2018 tarihleri arasında  Ankara, İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Çorlu ve Çerkezköy'de  düzenlenen 20. TKG programına yirmi ülkeden kır ksekiz iş insanı  katılmıştır.