18. TKG üyesi Edis Emre  (ön sırada, soldan 3.) , Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun (ön sırada, soldan 4.) ziyareti nedeniyle 31 Ocak 2020 Cuma günü T.C. Sofya  Büyükelçiliği'nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. TKG programına  Bulgaristan'dan  katılan Edis Emre (sağda) ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve iki fabrikada üretim yapan VES Ltd.şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Ayrıca; yatırım projeleri, inşaat ve enerji konularında danışmanlık hizmetleri sunan firmanın da kurucusudur. BULTİŞAD ( Bulgar Türk Ticaret ve Sanayi Odası) Başkanı ve DTİK Balkanlar Komitesi Başkan Yardımcısıdır.

TOBB tarafından 30 Nisan-12 Mayıs 2015 tarihlerinde Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na yirmibir ülke ve beş özerk devletten kırkaltı girişimci katılmıştır.