19. TKG programına Bosna Hersek'ten katılan Almir Mukacha (sağda) yakın arkadaşı  Edin Dzemat ile iş ortraklığı kurarak, 25 Mart 2021 tarihinde başkent Saray Bosna'da Başçarşı mevkinde  Şahmat adlı bir burger dükkanı açarak, ocağın başına geçti.


Kısa sürede Saraybosnalıların sevdiği bir markaya dönüşen Şahmat markasının yaratıcısı değerli arkadaşımız Almir Mukacha'yı  (solda) kutluyor,  başarılar diliyoruz.


9. TKG üyesi Almir Mukacha sağlıklı beslenme ve doğal yiyecekler konusunda sık sık konferanslara davetr edilmekte  ve televizyon programlarına konuk olmaktadır.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 9-20 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenelenen 19. Türkçe Konnuşan Girişimciler Programın'a Bosna Hersek'ten katılan Almir Mukaca gıda sektöründe faaliyet göstermektedir. Organik meyve ve meyve suyu üretimi yapan, evlere doğrudan dağıtım yoluyla organik  ürünler ticareti yapan Fress şirketinin sahibi ve yöneticisidir. Televizyon kanallarında yaptığı sağlıklı yemek pişirme programları popüler olmuştur. Bosna Hersek Federasyonu Ticaret Odası ile Organik Gıda Üreticileri  Derneği üyesidir.