TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Irak'ın Kerkük kentinden katılan Bilal Izaddin Mohammed (sağda) 01 Temmuz 2022 Cuma günü TOBB'u ziyaret ederek, öğle yemeğine konuk oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 18. TKG programı katılımcısı Bilal Izaddin Mohammed  (solda) inşaat mühendisi olarak Kerkük Valiliği nezdinde Kanalizasyon İdaresinde yönetici görev yapmaktadır. 

18. TKG üyesi Bilal Izaddin Mohammed (solda)  22-28 Haziran 2022 tarihleri arasında bir hizmet  içi eğitim programı kapsamında Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin konuğu olarak Kayseri'deki su ve kanalizasyon yatırımlarını yerinde inceledikten sonra, Irak'a dönmeden başkent Ankara'yı da ziyaret ederek, yakınları ile görüştü.

Bilal Izaddin Mohammed (solda) 18. TKG programından altı yıl sonra yeniden TOBB'da olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

18. TKG üyesi Bilal Izaddin Mohammed TOBB ziyareti sırasında   Irak'taki siyasi ortam ve ekonomik durum hakkındaki değerlendirmelerini paylaştı.