TOBB tarafından düzenlenen 18. TKG programına Özbekistan temsilcisi olarak katılan Mansoor Rahimov başkent Taşkent'te kuruluş çalışmaları başlatılan TOBB-ETÜ Tashkent Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Eğitimin önemine inanan 18. TKG üyesi Mansur Rahimov (sağda) 28 Eylül 2022 Çarşamba günü Yara şirketi tarafından  Radisson Blu Hotel  Tashkent'te düzenlenen ve Hollandalı tarım uzamanın sunum yaptığı seminere katılmaktan  memnun oldu.

18. TKG üyesi Mansur Rahimov (sağda) Türk şirketleri ile işbirliği yapmakta, sık sık Türk firmalarını konuk etmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Özbekistan'dan katılan Mansoor Rahimov  8solda) Türk ortakları ile birlikte  başlattığı başta ceviz olmak üzere, meyve fidanı yetiştiriciliği işini Mevali Plants markası ile sürdürmektedir. Ayrıca Avocado Organic House şirketinin kurucu ortağı ve üst düzey yöneticisidir.