Kazakistan'dan 19. TKG Üyesi Dinmukhammed Ziyatbekov (sağdan 4.) 4 Kasım 2022 Cuma günü gerçekleşen Kazakistan Odalar Birliği ATAMEKEN'in 10.  Genel Kurul Toplantısına katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 19. TKG programı üyesi Dinmukhammed Ziyatbekov  halen Çimkent Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Turizm Komitesi Başkanı olarak görev yapmaktadır.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Dinmukhammed Ziyatbekov (soldan 2.) inşaat sektöründe faaliyet gösteren, proje danışmanlığı hizmeti sağlayan ve inşaat malzemesi ticareti yapan, ayrıca turizm ve özellikle iş heyeti turizmi  sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir.