21. TKG programına Rusya Federasyonu'nun Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'dan katılan Bulat Gatin (sağda) 24 Mayıs 2022 Salı günü Rusya'nın Stavropol Bölgesi Kurskaya şehrinde 1001 Gece adlı lokantada dönem arkadaşı Yasha Mardaliev (solda) ile neşeli bir akşam yemeğinde  buluştu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Bulat Gatin toz boya ve gümüş metal alaşımlar şirketlerinin bayiliğini yapmaktadır.

Rusya Federasyonu'ndan Yasha Mardaliev genel ticaret ve catering alanlarında faaliyet gösteren şirket sahibidir.

TKG üyelerinin  programdan sonra bir araya gelmeleri ve dostluklarını geliştirmeleri memnuniyetle karşılanmaktadır.