21. TKG programına Tacikistan'dan katılan Bakhrom Karaev (sol başta) 27 Eylül 2021 Pazartesi günü Özbekistan'daki dönem arkadaşları İbrahim Muminov (sağ başta) ve  Bahodir Mardonov'u (soldan 2.) ziyaret etti.

Döçnem arkadaşları 2 yıl aradan sonra yeniden buluşmaktan çok memnun kaldılar ve ülkeleri arasındaki ticaret olanaklarını değerlendirdiler. 

TOBB tarafından Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Tacikistan'ın başkenti Duşanbe'den katılan Bakhrom Karaev Tacik Türk Lisesi ile Tekirdağ Üniversitesi Gümrük İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra  İTÜ İşletme Mühendisliği  bölümünde yüksek lisans yapmıştır.

21. TKG Programı üyesi Bakhrom Karaev  kişisel hijyen ürünleri ile çocuk hijyen ürünleri ithalatı ve pazarlaması yapan Tacikistan tamamına yayılan satış ağı olan şirketin kurucusu ve üst düzey yöneticidir. Ayrıca, sezonluk olarak yaş meyve ve sebze ihracatı yapan şirkette ihracat sorumlusudur.

21. TKG Programına Özbekistan'dan katılan İbrahim Muminov (sağ başta) gıda ve inşaat malzemeleri üretimi ve toptan ticareti yapan şirket sahibidir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 21. TKG programı katılımcısı Bahodir Mardonov (soldan 2.) gıda sektöründe faaliyet gösteren, unlu mamuller üretimi yapan aile şirketinde yöneticidir. Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir.