Kırgızistan'dan 20. TKG programı üyesi  Ulan Cholponbaev (solda)  ve 21. TKG programı heyet başkanı Ermek Omuraliev  (sağda) ülkelerinin Moskova'daki diplomatik misyonlarında görev yapmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı Ermek Omuraliev halen Kırgızistan Dışişleri Bakanlığı  Moskova Büyükelçiliği Müsteşarı  olarak görev yapmaktadır. ODTÜ mezunudur.

20. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı  Ulan Cholponbaev 2022 yılı Eylül ayı başında Kırgızistan'ın Moskova'daki Eurasian  Economic Union (Avrasya Ekonomik Birliği) bünyesinde  görev yapan Kırgız  Enerji ve Altyapı Bakanı  ile birlikte çalışmaktadır.

TKG üyelerimizi yeni görevleri nedeniyle kutluyor, başarılar diliyoruz.