14. TKG programına Kosova'dan katılan Ergin Sungur  (sağdan 2.)  Vıçıtırın Belediyesi Ekonomi, Tarım Ormancılık ve Kırsal Kalkınma Müdürlüğü görevine getirilmiştir. 

14. TKG programı üyesi Ergin Sungur  17 Ekim 2021 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Vıçıtırın  Belediye Başkanlığı için KDTP (Kosova Demokrat Türk Partisi) adayı olarak seçimlere katılmıştı. İlk turda yeterli, çoğunluğu elde edemeyen KDTP ikinci turda  PDK (Kosova Demokrat Partisi) adayını destekleyerek, sonuca ulaşılmasını sağlamıştı.  

Vıçıtırın Belediye Başkanı Ferit İdrizi  (solda)  seçimlerden sonra  Ergin Sungur'un (sağda) Ekonomi, Tarım Ormancılık ve Kırsal Kalkınma Müdürlüğü görevine atanmasını onayladı.

Değerli arkadaşımızı atandığı bu kamu  görevi nedeniyle kutluyor, bölge halkı için yararlı çalışmalar yapacağına inanıyoruz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da gerçekleşen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Kosova temsilcisi olarak katılan Ergin Sungur inşaat, dekorasyon sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir ve Çeşme Kültür Derneği Başkanıdır.