TOBB tarafından düzenlenen Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılmış olan 10. TKG üyesi Temirlan Sarlybek Uulu (sağ başta), 14. TKG üyesi Uran Niazaliev (sağdan 2.), 15. TKG  üyesi Erkinbek Djoroev (sol başta), 16. TKG üyesi Mirbek Okenov (sağdan 2.), 20. TKG üyesi Ulan Cholponbaev (soldan 3.) Kırgızistan Cumhurbaşkanı'nın TOBB ziyaretine eşlik etiiler ve Türk- Kırgız İş Forumu'na katılarak, yararlı görüşmeler yaptılar. 

15. TKG üyesi Erkinbek Djoroev (sağdan 2.) ve 19. TKG üyesi Nurlanbek Daminov (sol başta)  ile Türk-Kırgız İş Forumu sırasında görüşmekten çok memnun olduk. 

TOBB tarafından Ankara, Gaziantep, Malatya ve İstanbul'da düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na başkent Bişkek'ten katılan Erkinbek Djoroev inşaat sektöründe faaliyet gösteren, spor salonları, halı saha, tenis kortları vb spor tesisleri inşaatları yapan, spor malzemeleri ve ekipmanları toptan ticareti ile uğraşan, uluslararası sigorta şirketlerine ülke genelinde hizmet sunan şirketler grubu sahibidir. Ayrıca bilişim sektöründe şirket kurarak hiizmet vermeye başlamıştır. Egemendik-Türkiye Mezunları Derneği Başkanıdır. ODTÜ İnşaat Mühendisliği Fakültesi mezunudur.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da gerçekleşen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler  Programı katılımcısı Nurlanbek Daminov inşaat sektöründe faaliyet gösteren, toplu konut inşaatları yapan şirket sahibidir. Ayrıca Coca-Cola ürünlerinin dağıtımını yapmaktadır.  Egemendik Türkiye Mezunları Derneği üyesidir.

Kırgız Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sadır Caparov’a, 10 Haziran 2021 Perşembe günü TOBB İkiz Kuleler’de düzenlenen tören ile TOBB ETÜ Fahri Doktorası sunuldu.

TOBB Başkanı ve TOBB ETÜ Mütevelli Heyet Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğindeki diploma ve cübbe giyme töreninin ardından da Türk – Kırgız İş Forumu gerçekleştirildi.

TOBB web sayfasında yayınlanmakta olan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.

Kırgızistan Ankara Büyükelçiliği web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.