TOBB tarafından düzenlenen 7. TKG programına KKTC'den katılan Özgür Çıralı (sağ başta) düzenli olarak koşmaya devam ediyor ve yarışlarda derece almayı başarıyor. 

Özgür Çıralı Long Beach Run etkinliğinde 3. olarak ödül almaya hak kazandı.

Noyanlar Group of Companies ana sponsorluğunda, İskele Belediyesi, Larnaka Gençler Birliği, Velo Speed Spor Derneği ve KKTC Atletizm Federasyonu sponsorluğunda düzenlenen ‘Long Beach Run’ etkinliği 17 Nisan 2022 Pazar günü gerçekleşti. İskele Long Beach’de düzenlenen etkinliğe KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da katıldı. 

Etkinlik hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından düzenlenen 7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Özgür Çıralı İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunudur. Plastik poşet ve ambalaj üretimi yapan  aile şirketinde yöneticidir. Kıbrıs Türk Sanayi Odası üyesidir. 

7. TKG programına KKTC'den katılan Muhit İnce (arkada) Cumhuriyet Yol Koşusuna katıldı ve arkadaşları ile neşeli anlar paylaştı.

KKTC Atletizm Federasyonu 14 Kasım 2021 Pazar günü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle Büyük Kadınlar ve Büyük Erkekler kategorilerinde 8 kilometre uzunluğundaki Cumhuriyet Yol Koşusu düzenledi. 

KKTC Cumhuriyet Koşusu hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır.

7. TKG programı katılımcısı Muhit İnce Uğur, Mondial ve Karcher vb büyük markaların KKTC temsilcisi olan aile şirketi İnce Elektronik firmasında direktör olarak görev yapmaktadır. Ayrıca IQS Kıbrıs Sigara Bıraktırma Merkezi direktörü olarak  görev yaparak sosyal sorumluk görevi üstlenmiştir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 18-30 Ekim 2007 tarihleri arasında Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 7. TKG programına yirmi ülkeden otuz dört girişimci katılmıştır.