Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Girne’de düzenlenen Liderlik Akademisi’nin açılışına katıldı.

TOBB Başkanı yaptıüğüğı konuşmaada; "KKTC ekonomisinin muhakkak kendi ayakları üzerinde durabilmesi gerektiğini" vurguladı. 

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.


Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz, Kıbrıs Türk Sanayi Odası Başkanı Candan Avunduk, Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı Dimağ Çağıner ve Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer’den oluşan KKTC heyeti  23 Şubat 2021 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ni (TOBB) ziyaret ederek, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu Eş-Başkanı M. Cihat Lokmanoğlu ile görüştü. ​

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesii önerilmektedir.


TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye – AB Karma İstişare Komitesi (KİK) Türkiye Kanadı üyeleri ile birlikte 7 Kasım 2020 tarihinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.​


Ziyarete, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, T. Kamu –Sen Başkanı Önder Kahveci, HAK-İş Başkanı Mahmut Arslan ve TİSK İcra Kurulu Üyesi Metin Demir katıldı.

TOBB web sayfasında yayınlanmakta olan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 7 Kasım 2020 tarihinde gerçekleşen KKTC ziyareti kapsamında, KKTC’nin önde gelen STK'larının temsilcileri ile, işçi, memur, işveren, esnaf ve çiftçi örgütleri ile bir araya geldi.

TOBB web sayfasında yayınlanan  habere ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.