6. TKG programına Afganistan'dan katılan  Muhibullah Vahab  Özbekistan'da yaptığı tarım üretimini ABD'ne taşıyarak, 9-10 Şubat 2022  tarihlerinde düzenlenen World Ag Expo (Dünya Tarım Ürünleri Fuarı) "Global Export" markasıyla Özbekistan standında tanıtım yaptı.

World Ag Expo, 1.450'den fazla katılımcı ve her yıl 100.000'den fazla katılım ile en büyük yıllık açık hava tarım fuarıdır. Şubat ayının ikinci Salı gününden başlayarak, Amerika Birleşik Devletleri, Kaliforniya, Tulare'deki International Agri-Center'da düzenleniyor. Resmi olarak ABD Ticaret Bakanlığı tarafından Yabancı Alıcı Programının bir iştiraki olarak belirlenmiştir.

Muhib Vahab'ın Özbekistan'da gerçekleştirdiği tarımsal üretimi Kanada'ya ihraç etmekte olduğu  haberine TKG web sayfasının bu linkinden ulaşmak mümkündür.


TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Afganistan'dan katılan Muhibullah Vahab (soldan 2.) aslen Özbek asıllı olup, başkent Kabil'de yaşamaktadır ve Kefayat Grup şirketinin sahibidir.


İstanbul Üniversitesi mezunu olan 6. TKG üyesi Muhib Vahab enerji, inşaat, inşaat, pvc kapı pencere sistemleri, beyaz eşya, otelcilik sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Marketler zinciri sahibidir, ELF madeni  yağlarının Afganistan  genel bayisidir. Taşımacılık sektöründe de iş yapmaktadır. Afganistan Türkiye  İş Konseyi üyesidir.