TOBB tarafından düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na İran'ın başkenti Tahran'dan katılan Nastaran Pourdowlat  Ankara'da bulunduğu sırada 24 Ekim 2022 Pazartesi günü Anıtkabir'i ziyaret etti. 


13. TKG üyesi Nastaran Pourdowlat iki oğlunun üniversite eğitimine Türkiye'de devam edebilmesi için görüşmeler yapmak üzere 20 Ekim 2022 Perşembe günü İstanbul'a geldi.


13. TKG üyesi Nastaran Pourdowlat (sağda), Ankara ziyareti sırasında, 23 Ekim 2022 Pazar günü Çayeli Lisesi Mezunları grubu ile birlikte Ankara'nın tarihi bölgesini ve müzelerini ziyaret etmekten memnun oldu.

23-25 Ekim 2022 tarihleri arasında başkent Ankara'yı ziyaret ederek TOBB  ETÜ yetkilileri ile yatay geçiş koşulları hakkında bilgi aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 13. TKG programına İran'dan katılan Nastaran Pourdowlat, programa katıldığı sırada başta medikal ürünler olmak üzere, ticaret sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibiydi.

13. TKG üyesi Nastaran Pourdowlat (solda), Kimya Mühendisi eğitiminden sonra, MBA eğitimini tamamlamış ve 13. TKG programından sonra Psikoloji eğitimi yaparak, engelli çocuklar için terapist olarak  çalışmaya başlamıştır.