21. TKG Üyesi Anatolii Rybchuk (soldan 2.) pandemi döneminde yardım faaliyetlerinde gönüllü olarak görev üstlendi.

Anatolii Rybchuk TUİK temislcisi olarak görev yapmakta olduğu Vinnitsa bölgesinde özellikle kırsal bölgelerde yaşayan, yaşlı ve engelli kişiler için T.C. Ukrayna Büyükelçilği ve TUİD- Türkiye Ukrayna İşadamları Derneği 'nin desteği ile hazırlanan gıda, temizlik ve kişşisel hijyen malzemleri içeren yardım kolilerinin ihtiyaç sahiplerine ulaşması çalışmalarına katılarak, evleri ziyaret etti yaşlıların istek ve taleplerini dinledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 28 Nisan -11 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı  Anatolii Rybchuk (solda),  kuruyemiş üretimi ve toptan  ticareti yapan,  emlak projeleri geliştiren, yatırım danışmanlığı yapan şirket sahibidir.

Ukrayna ve Türkiye Dostluk ve İşbirliği Derneği Başkanıdır. TUİD-Türkiye Ukrayna İşadamları Derneği  Vinnitsa bölgesi temsilcisidir.