Karadağ Ekonomik Kalkınma Bakanı Jakov Milatovic (sağda), 15 Ekim 2021 Cuma günü beraberindeki heyetle birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ni ziyaret ederek, TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Faik Yavuz  (solda) ile görüştü.

Karadağ Ankara Büyükelçisi Perisa Kastroviç’in de (soldan 3.) katıldığı görüşmede, Türkiye-Karadağ işbirliği olanakları ve gelecek dönem faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

TOBB web sayfasında yayınlanan ziyaret haberine ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin tıklanması gerekmektedir.

TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İMEAK Deniiz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Tamer Kıran, Karadağ Ekonomi Odası tarafından 2010 yılından bu yana her sene Budva’da düzenlenen Ekonomi Konferansına katıldı.​

Karadağ Ekonomi Odası Başkanı Vlastimir Golubovic’in evsahipliğinde 25 Ekim 2018  tarihinde düzenlenen konferansın açılışını Karadağ Cumhurbaşkanı Milo Dukanovic ve Avusturya Şansölyesi Sebastian Kurz gerçekleştirdi.

TOBB web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.