22. TKG programına Afganistan'dan katılan Mohammad Arif Sadri (sağdan 2.) 20-24 Aralık 2020 tarihlerinde  Özbekistan ziyareti sırasında dönem arkadaşları Rustam Khurramovich Mardanov (sağ başta), Tulkin Norbekov (sol başta)  Khurram Akbarov (soldan 2.)  ile yeniden görüşmekten çok memnun oldu.


Rustam Khurramovich Mardanov (sağdan 3.), Tulkin Norbekov (sağdan 2.) ve Khurram Akbarov (sol başta) 2020 yılının Ocak ayında ziyaretlerine gelen dönem arkadaşları Mohammad Arif Sadri (soldan 2.) Özbek konukseverliği göstererek memnuniyetle konuk ettiler. 


Tulkin Norbekov (sağ başta) Kırtasiye ürünleri üretimi ve toptan satışı alanında faaliyet gösteren Kans Shop şirketinde üst düzey yöneticidir. Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odasına üyedir.

Rustam Khurramovich Mardanov (sağdan 2.) T.C. Taşkent Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği’nde yerel uzman olarak görev yapmaktadır.

Khurram Akbarov (sol başta) Bright Lighting Elektro firmasının sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Elektrik ve aydınlatma malzemeleri üretimi, toptan ve perakende ticareti elektrik ve aydınlatma malzemeleri  ithalatı ve ihracatı yapmaktadır.     

22. TKG üyesi Mohammad Arif Sadri (soldan 2) Sadri Dawa Ltd. firmasının sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Türkiye’deki ilaç üreticilerinden ithalat yapmaktadır. İlaç İthalatçıları ve Üreticileri Derneği, Aydın Afganistan Eğitim ve Kültür Derneği üyesidir.   

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 17-30 Kasım 2019 tarihleri arasında Ankara, Isparta, Burdur, Antalya ve İstanbul'da düzenlenen 22. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na on dokuz ülkeden kırk dokuz  katılımcı iştirak etmiştir.