TOBB tarafından düzenlenen 9. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcısı Abbos Rasulov Birleşik Arap Emirlikleri Dubai kentinde bulunduğu 9 Nisan 2021 tarihinde Burj Khalifa'yı ziyarett etti.

Özbekistan'dan 9. TKG üyesi Abbos Rasulov  BAE'de yeni bağlantılar kurarak, iş geliştirmektedir.

Abbos Rasulov  (sağ başta) 30 Ekim 2021 Cumartesi günü arkadaşları ile birlikte Dubai'de şubesi olan  Türk markası Huqqa'da   buluştu.

9. TKG üyesi Abbos Rasulov telekomünikasyon alanında faaliyet gösteren, baz istasyonu  montaj ve bakımı yapan şirkette yönetici olarak görev yapmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  19-29 Ekim 2008 tarihleri arasında Ankara, Eskişehir, Bilecik, Sakarya ve İstanbul illerinde düzenlenen 9. TKG programına 24  ülkeden 40 katılımcı iştirak etmiştir.