6. TKG programı katılımcısı Ramazan Gündoğdu (sağ başta) KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın (sağdan 2.) tarihlerinde gerçekleştirdiği Kayseri ziyaretine eşlik etti.  

Çeşitli ziyaretler kapsamında Kayseri'ye gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a, Kayseri Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende, Rektör Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa tarafından, uluslararası ticaret ve lojistik alanında fahri doktora unvanı verildi.

Burada "Mavi Vatan'da KKTC'nin rolü" konulu konferansa da katılan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs Türklerinin tarihi ve verilen mücadele ile Türkiye'nin destek ve yardımlarını anlattı.

Kayseri Üniversitesi web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Kayseri Belediyesi web sayfasında yayınlanan KKTC Cumhurbaşkanının ziyareti haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

6. TKG programı üyesi Ramazan Gündoğdu (sağda) Cumhurbaşkanı  Ersin Tatar'ın Kayseri ziyareti kapsamında gerçekleşen Erciyes Dağı  kayak merkezi ziyaretinde renkli izlenimler ve güzel anılar edindi. 


6. TKG programı katılımcısı Ramazan Gündoğdu (sol başta) KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın (sağdan 2.) Kayseri Ticaret Odası ziyaretine katılarak, yöneticilerle tanışmaktan memnun oldu. 

Kayseri Ticaret Odası web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür.

6. TKG üyesi  Ramazan Gündoğdu (sağ başta) KKTC Cumhurbaşkanının Kayseri Sanayi Odası  ziyaretine katılarak, yöneticilerle tanışmaktan memnun oldu. 

Kayseri Sanayi Odasının web sayfasında yayınlanmakta olan  ziyaret haberinin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır. 

6. TKG programı üyesi ve KKTC MÜSİAD Başkanı olan Ramazan Gündoğdu (sağdan 2.) KKTC Cumhurbaşkanı heyetinin Kayseri MÜSİAD ziyaretinde ev sahipliği yaptı.


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na KKTC'den katılan Ramazan Gündoğdu Gazi Mağusa'da tersane işletmektedir. Ayrıca Girne'deki yat limanı, Delta Marina'nın sahibidir. 

Ramazan Gündoğdu aynı zamanda Kıbrıs Türk Ticaret Odası Meclisi Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır.